9 Jun 2009

Trip To Indonesia.....

5 june 2009 aku p indon dengan family aku la,dh lama x g jln2 kt oversea so 5hb ari 2 kami p....pagi 5hb 2 aku bangun solat pn dh kul6.45 dh hujung2 waktu dh pn huhu...nk bt mcm mn mlm 2 aku xlh tido, tido pn kul4pg dh xlh tido aku lyn movie n game boring la katakan...xdak teman kan...lps solat subuh aku pn smbung tido ngantuk plak xckup tido tido dlm kul8 aku dh bangun dh abis golek2 ats katil tp ttp xlh tido...

aku bangun bg2 mkn kucing2 aku n arnab2 yg aku bela,aku cr la baju2 utk aku packing nk bawak g indon bnda biasa la last2 mnit br packing...jnji smua barang da xtlupa pape...aku bawak baju pn skit je mls byk2 nnti bkn nk pkai sgt pn....pg 2 gak abg aku smpai dr kl,tah dia btolak dr kl kul brapa pn xtau la.dia bawak kete mcm pelesit laju gila....smua brg dh siap aku pn lepak je la tgk tv sblm nk p solat jmaat....

lps solat jmaat 2 aku check blk smua brg aku dh siap blm,tkut da yg ttggal kan biasa la 2...dlm kul2.30 aku mkn.ye la dr mlm thn hampeh je tgh ari br nk mkn....kul2.45 org yg nk tumpang kami pn datang nk g airport penang sekali la...dia dh tua dh dlm dkt 60 la kot tp kuat lg la. org tua ni luyar buruk gila la asyik gelak je klu dk dgn dia best la....

sampai je kt airport penang dalam kul5 mcm 2 la,flight kul9.45 so masih awl lg la so lepak je la nk bt mcm mn lg kan...mmg boring gila la dk sna...kami p awl psl penang biasa la jamm je slalu rimas...kul7 bt boading pass pastu lepak lg smpai kul9 br msk dlm kawasan mnunggu...smpai je kul9.45 org Air asia ckp ubah kawasan mnunggu smpai je kt situ dia ckp lg flight lambat kul10.45 br dia dtg bengang gila dengan air asia ni mcm nk sepak je....dh la dalam boading pass 2 aku,abg aku n mak aku smua dk jauh2 tp bt skali...smpai sna pn dh kul1 mcm 2 la.....

1 ulasan:

Money berkata...

lain kali ajk aku sma br best

Catat Ulasan