17 Feb 2009

Hari Yang Meletihkan



hari ni dh 17hb kira smlm la bnda aku nk cita ni...
aku yg tido pukul5 pagi tpaksa bangun pukul9 kerana ada org call...bkn sorang tp 3 org bgilir2 plak...so mcm mn aku nk tido lps 2 ilang mood tido la jwbnya...so mcm biasa la aku turun tgk ank kucing aku mkn ke blm...lps bagi dia mkn aku kluar umh bg mkn kucing aku yg dk luar n arnab aku.dh siap bg mkn telefon aku bbunyi rupanya tokey kdai komputer aku nk jmp dia kemarin tp dia xdak kt kdai....mmber aku nk cotation harga pc dia nk buka cc kt kulim...so pukul12 aku kluar g kdai tokey 2...smpai2 je aku tnya staff dia..diorg ckp dia br je kluar...dgn ampa aku call dia dia ckp dia kluar ambik brg jab...aku tggu da la dlm 15mnit boringnya so aku plan nk jln2 kt shopping complex la...
aku bt kputusan nk p star parade jln atas bawah tgk baju la.aku pn dh lama gila xbeli baju so sj la tgk2 baju...da la dlm sejam ronda dlm 2 aku call spupu aku tnya psl mak dia kt hospital rupanya dia dk umh je keje pn dia g separuh ari je ckp kt bos dia nk p tgk mak dia tp lepak kt umh dia je...
aku pn p la kdai komputer 2 rupanya cina 2 xblk lg aku pn lepak la kt kdai dia mls kluar dh...dlm 10 mnit dia blk...bincang pnya bncang twar pnya tawar aku dapat final harga murah dr hrga cotation yg mmber aku bg kt aku cotation dr PC Depot.
xpe la aku dengan member2 ni xbkira tlg mmber2 xsalah kan aku plak dk buka cc so aku tau byk la psl pc ni...aku je la yg pling sesuai utk tlg mmber aku cr hrga yg tbaik...lps settle bab 2 aku p tgk makcik aku kt hospital dia sakit darah tggi makan xjg jd mcm 2 la...lps dari hospital aku p kedai pet tgk2 ikan,arnab n kucing...pstu aku beli mknan kucing aku yg dh nk abis 2...lps beli2 aku pn blk umh...hari2 yg meletihkan aku...

3 ulasan:

safiamira berkata...

en. am...
mcm knl je pic tu..
sape yg bg yerk??
kekekeke

shud berkata...

huhu cik mira la kasi spa lg huhu...

Money berkata...

wei ang dh kwin ka?xjemput aku pn...

Catat Ulasan