18 Mac 2009

Suatu Petang Yang Panas


kemarin mmber aku masa study kt ITTAR ajak aku jumpa...janji kul11 tp aku telajak tido bgun kul11.15 dah aku pn bsiap la nk p jmp mmber aku rupanya dia dh kluar p TESCO bwk bini n ank dia la 2 xpe la aku pn tggu la dia lyn tv smpai kul3 aku pn call la mmber aku ni dia ckp dia br smpai blk....pastu mmber aku ni plak tau aku beli kamera baru, aku kan cameraman skg ni....dia srh aku bwk aku mls la dh la naik moto je naik kete xpe la bawak...dh dia dk mrh2 ckp aku kedekut la pe la aku pn bawak la kamera aku p umh dia....

kul3.30 aku pn smpai umh dia dia dk tgk2 kamera aku pastu dia ckp dia pn da gk kamera tp lama skit la pada aku kira "buruk" la hahaha....lepak bukan main lama kt umh dia main game PES 2009 plak dgn adik mmber aku ni tp aku kalah 2-0 tah la aku pn xtau mcm mn lh kalah huhuhu...

dalam kul4.30 mber aku ajk p ambik gambar area a.star ni...mula2 kami p menara A.star ambik br 10 kping bateri kamera aku abis plak....tension tul aku...aku pk2 kt KFC je da plug utk aku cas bateri kamera aku...dk situ terbang la duit aku kna blanja mmber aku mkn plak xpe la xkisah pn aku bkn jnis bkira....

lps lbh kurang sjam kami p ambik pic kt stadium darulaman...lps dh siap kt situ kami pn p tmpat menjadi phatian org luar yg jln2 kt a.star ni dpn masjid zahir...kt situ mcm2 la da kira bangunan bsejarah la...puas ambik gmbar kt situ kami pn blk psl mmber aku nk blk KL blk.... nnti aku bg link utk tgk pic2 yg aku ambik aku tgh uploadkan dlm flick ni.... http://www.flickr.com/photos/amshud

2 ulasan:

zamdotcom berkata...

tak leh bukak pun flickr...

Money berkata...

huhu 2 dh leh buka website 2...

Catat Ulasan