1 Apr 2009

Streamyx Perkhidmatan Macam Sial


aku dh tension dgn line streamyx kt umh aku, mcm sial je nk download file 2mb pn xlps br 10% mcm 2 dia dh stop mcm mn aku xbengang...dah la aku kaki download movie. klu file 2 mb pn xlh download tambah la file 700mb lg tension la aku.

aku dh banyak kali call streamyx tapi masalah aku x selesai gk, siap maki2 diorg lg ( maki 2 tenking2 n ayat yg elok skit la dari mencarut huhu ). ari 2 aku bt report dah lama line streamyx aku xok gk aku call blk rupanya diorg dh tutup report aku tanpa aku tau....aku mcm nk sepak je diorg 2 bt kje nk senang je xlh selesai tutup report biar pelanggan call blk bt report lg.

ramai yg cakap klu xpuas ati report kt kementerian air dan komunikasi biar diorg kena menipu org je selalu....

4 ulasan:

zamdotcom berkata...

kadang2 dr server yg kita nk download tu problem..dan mungkin ramai user..xleh nk salahkan streamyx..

aku guna ok ja ^^ tak sempat nk download dia dh download..idup streamyx

safiamira berkata...

haha..no comment...streamyx ni kdg2 ok and kdg2 x ok...klw ok tu cm cyg sgt kt dia, tp klw time x ok rase mcm nk campak dlm longkang jer..

shud berkata...

haha ni bkn psl server yg kta nk download tp msalah line streamyx ni...putus2 mcm mn nk lps download...skg dh ok ari ni diorg dh tkar link line fon aku ke line TM pnya utk keje diorg pnya mmg xdak putus langsung la huhu nasib aku knl org streamyx haha

Money berkata...

huuhu streamyx mmg mcm sial...elok la ang maki diorg

Catat Ulasan