12 Mac 2009

Masa D KL

masa kt kl ari 2...aku pun smpai la kt cheras tmpat aku kursus 2...cari pnya cari dh dkt kul9 br jmp tmpat 2...org ckp kawasan 2 dh tutup da blok umh kdai skit lg yg blm tutup kt situ la tmpat kursus aku...dlm kursus 2 lh thn la la cr diorg ajr byk praktikal la so best la...makanan kul10 da kul1.00 pn da mkn ptg pn da...kira mkn krap la best gk la...ari ptama 2 abis mcm 2 je...awek2 yg datang dlm kursus 2 pn xcun pn huhu.mlm 2 aku kna cr hotel utk tido mls la aku nk tido umh mmber aku...cari pnya cr br jmp..dlm dk cr2 2 aku da nmpak sticker bsar tlis rm55 msk la aku tnya rupanya 55 2 utk 4 jam je...utk pe 4 jam je?Ooo biasa la KL kan huhu pham2 je la...mlm 2 aku kluar dgn mmber aku p mkn kluar pn dh lwt psl ujan..igt nk p la praktikkan ambik gmbar kt KLCC tp dh lwt esk nk p kursus 2 lg so lps mkn blk tido je....

ari esknya plak mmber aku dtg ambik mcm djanjikan...dh smpai tmpat 2 rupanya kami g awl plak tmpat kursus 2 pn xbuka lg dlm dk lepak 2 aku pn smbang n kutuk2 la mmber kami dlu2 hehe xdk kje kutuk org la huhu...hari 2 blalu mcm 2 je la mlm 2 aku nk blk a.star esk mmber aku kje spupu aku pn kje lbh baik aku blk a.star je kan...mlm 2 igt nk p ambik la gmbar kt KLCC dh smlm xjd.sblm p 2 mmber aku plak ajk mmber2 dia mkn skali dgn kami...mmber dia yg popuan 2 lmbat gila jnji kul8 kul 9.30 br smpai tension gila dh la tket aku pn xbeli lg...dh abis mkn pn dh dkt kul 11, so tpaksa la p pudu cr tiket...smpai pudu beli tket kul12.30 igt nk p la KLCC ambik gmbar pk2 blk mmber aku nk kje dia kna bgun awl plak esk so aku cancel je la niat nk p KLCC aku ckp xpe la aku tggu kt pudu je la...mlm 2 aku blk a.star dlm bas 2 mcm2 karenah couple aku tgk huhu...

4 ulasan:

safiamira berkata...

mcm2 karenah couple?hahahahaha...sape suruh tgk...huhu..

shud berkata...

hehe dh dk dpn mata kan nk xnk kna la tgk xkan nk pjam je mata hehehe

safiamira berkata...

klw bnde mcm tu, tepuk dada tanya iman la...huhu

Money berkata...

ala biasa la dh bas kosong

Catat Ulasan