20 Feb 2009

1 lg hari yg meletihkan aku....

mcm mn nk start ye???...
xpe la aku start dr aku tido la...smlm aku tido pukul 4pagi, da benda yg aku perlu selesaikan sblm aku p KL...aku bgun sbuh pn dh pening2...lps 2 aku tido blk pukul9 mak aku call hp aku adoi sakit pala aku...mau x mau aku kna bgun selesaikan kje yg mak aku srh bt 2...aku tido blk lps selesaikan kje 2 aku smbung tido blk dalam kul10 pakcik aku plak call ckp psl org yg p ukur tanah mak aku dh jmp tanah 2....so aku kna p tgk la tanah 2 kt mn...lps mandi2 aku pn gerak p sana jauh gila nk p...pakcik aku srh naik moto psl tanah 2 dlm utan...bawak moto mmg mletihkan.dalam 40mnit aku smpai tmpat diorg dk ukur tanah mak aku...rupanya diorg br jmp je batu tanda tanah 2...aku dgn panas terik aku tgk2 la tanah 2 mmg hutan la pkok pn da yg dh 2x pemelok...aku pn tggu la diorg ukur....

pukul1 xsiap2 lagi ukur tanah 2...dah la skg ni panas terik haba pn kuat,aku dh pening pala dgn xckup tido n lapa xmkn lg...ari jmaat plak pukul1 dh nk kna p solat jamaat so aku pn gerak la blk tp xsmpat dh smpai umh so aku pn solat jmaat kt masjid area2 situ...lps jmaat aku p tgk tanah 2 lg diorg xabis2 lg ukur aku dh pening pala so aku blk jnji aku tau tanah 2 kt mn...

smpai ja umh kwn abg aku call ckp pc dia rosak so aku kna kluar lg utk repair pc mamat 2...dalam pukul5 aku blk umh mak aku ckp makanan kucing aku dh abis so aku tpaksa kluar lg utk beli kan aku nk p KL mlm ni so kna la beli smu2 2 mak aku xreti nk beli. barang2 nk p KL xkemas2 lg ni aku br je kmaskan smua brg utk aku bwk g KL...letih sgt ari ni dgn pening pala lg....

aku naik bas kul11.45 smoga pjalanan aku sat g selamat smpai KL...xnk mati lg psl xkawin lg :D

1 ulasan:

Money berkata...

huhu ala xpa ang kan kuat xkan dh xlarat kot?naik gnung kinabalu lh je bkn tido pn

Catat Ulasan